Acest site este detinut de Soare Industrial S.R.L. . In cadrul site-ului , termenii „noi”, și „al nostru” se referă la Soare Industrial SRL. Societatea noastră oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru tine, în calitate de utilizator, condiționat de acceptarea de catre tine a tuturor termenilor, condițiilor, regulilor și avizelor menționate în acest document. 

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau cumpărand ceva de la noi, activitatea ta este cuprinsă în „serviciul” prestat de noi și ești de acord ca această activitate să fie acoperită de următorii termeni și condiții („condiții de utilizare”, „termeni”), inclusiv termenii, condițiile și regulile adiționale menționate aici și/sau disponibile pe hyperlink-uri. Aceste Conditii de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatori care doar vizitează paginile site-ului, furnizori, clienți, comercianți și/sau contributori de conținut.

Te rugăm sa citești aceste Condiții de utilizare cu atenție înainte de accesarea sau utilizarea site-ului nostru. Accesând sau folosind orice parte a site-ului, ești de acord ca activitatea ta să fie acoperită de aceste Conditii de Utilizare. Dacă nu ești de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract , atunci nu poți accesa site-ul sau folosi nici unul dintre serviciile oferite pe site. Dacă aceste Condiții de utilizare sunt considerate o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la aceste Condiții de utilizare.

Ai posibilitatea să consulți cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare, în orice moment, pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din aceste Condiții de utilizare prin publicarea unor actualizări și/sau modificări aduse site-ului nostru. Este responsabilitatea ta să verifici periodic această pagină pentru a constata modificările. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificari.

SECȚIUNEA 1 – CONDIȚIILE PENTRU  MAGAZINUL ONLINE

Fiind de acord cu aceste Condiții de utilizare, declari că ești cel puțin la vârsta majoratului sau că ești la vârsta majoratului și ne-i dat consimțământul pentru a permite oricarui minor aflat în întreținerea ta să utilizeze acest site. O încălcare sau violare a oricăreia din Condiții va duce la rezilierea imediată a prestarii Serviciilor catre tine.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul pentru oricine din orice motiv, în orice moment. Înțelegi că, conținutul tău (cu excepția informațiilor despre carduri de credit), poate fi transferat necriptat și implică a). transmiterea pe diverse rețele, precum și b). modificări pentru conformarea și adaptarea la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului în rețele.

Ești de acord să nu reproduci, duplici, copiezi, vinzi, revinzi sau exploatezi vreo parte a Serviciului, mod de utilizare a serviciului sau accesul la serviciu sau orice contact de pe site prin intermediul căruia se furnizează serviciul, fără acordul nostru expres în scris.

Titlurile folosite în acest contract sunt incluse numai pentru ușurința lecturii și nu vor limita sau afecta altfel prezentele conditii.

SECȚIUNEA 3 – DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre SOCIETATE pe SITE.

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

SECȚIUNEA 3 EXACTITATEA, INTEGRALITATEA ȘI ACTUALIZAREA INFORMAȚIILOR

Noi nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informare generală și nu ar trebui să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse primare de informații, mai precise, mai complete sau mai actuale. Decizia te a te baza exclusiv pe materialul prezentat pe site este luată pe propriul tău risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informații istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de să modificăm conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nici o obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Ești de acord că este responsabilitatea ta să monitorizezi schimbările de pe site.

SECȚIUNEA 4 MODIFICĂRI ADUSE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul în orice moment să modificăm sau să întrerupem Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), fără notificare, în orice moment. Noi nu vom fi răspunzatori față de tine sau orice terță parte pentru vreo modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECTIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot fi in cantități limitate și sunt susceptibile de returnare sau înlocuire numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.

Facem toate eforturile pentru a reda cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre prezentate pe site. Nu putem garanta ca felul în care monitorul tău prezintă culorile este cel mai acurat posibil. Îți recomandăm să calibrezi monitorul în funcție de gradul și tipul de iluminare al spațiului în care îl folosești.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, sa limităm vânzarea produselor sau serviciilor noastre catre orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile acestora pot fi modificate în orice moment fără preaviz, la decizia noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe vânzarea oricarui produs, în orice moment. Orice ofertă pentru vreun produs sau serviciu facută pe acest site este nulă acolo unde este interzis.

Nu garantăm că, calitatea produselor, serviciilor cumpărate sau obținute de tine vor corespunde așteptărilor tale sau că erori aferente Serviciului vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 PRECIZIA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi plasate pe site-ul nostru. Putem, din proprie inițiativă, sa limităm sau sa anulăm cantitățile achiziționate per persoană, per societate comercială sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau cu același cont de client, pe același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresa de facturare și/sau livrare. În cazul în care facem o modificare într-o comandă sau o anulăm, putem încerca să îți notificăm această acțiune prin contactarea pe adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizat în momentul în care a fost făcuta comanda.

Ne rezervăm dreptul să limităm sau să împiedicăm comenzi care, în opinia noastră exclusivă, par a fi plasate de către comercianți, re-vânzători sau distribuitori.

Ești de acord să oferi informații de cumpărare și referitoare la cont  si care sunt de actualitate, complete și exacte  pentru toate achizițiile efectuate folosind magazinul nostru. Ești de acord să actualizezi imediat informațiile de cont și alte informații, inclusiv adresa ta de e-mail, numere de card de credit și datele de expirare, astfel incât să putem finaliza tranzacțiile tale și să te contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să parcurgi Politica de Returnare.

SECȚIUNEA 7 LINK-URI CATRE TERȚI

Anumit conținut, anumite produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți.

Link-urile de la terțe părți de pe acest site te pot direcționa către site-urile unor terțe părți care sunt sau nu afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea materialelor sau site-urilor unor terțe părți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților, nu garantăm și nu vom avea nici o răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale, produse sau servicii ale terților.

Noi nu sunt responsabili pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau folosirea de bunuri, servicii, resurse, conținut, sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri ale unor terțe părți. Te rugăm să citești cu atenție politicile și practicile terților  și asigură-te că le înțelegeți înainte de a face orice tranzacție. Reclamațiile, cererile, nemulțumirile sau întrebările privind produsele terților trebuie să fie direcționate către terțele părți respective.

SECȚIUNEA 8 – COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE DOCUMENTE

Exista posibilitatea ca dupa achizitia de produse de pe site-ul nostru sa primesti automat e-mail prin care se solicita sa lasi un review asupra produselor achizitionate; incurajam ca limbajul folosit sa fie civilizat si nonofensator. De asemenea ne rezervam dreptul sa editam/stergem orice comentariu care aduce sau poate aduce prejudicii noua sau partenerilor nostri.

În cazul în care, la cererea noastră, vei trimite anumite informații ( de exemplu înscrieri la concursuri) sau fără vreo solicitare prealabilă din partea noastră vei trimite către noi idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie on-line, prin e-mail, prin poștă, sau prin altă manieră (denumite în mod colectiv „comentarii”), ești de acord că putem, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice mediu orice comentarii pe care le transmiți către noi. Nu avem si nu vom avea nici o obligație a). să pastrăm comentariile în mod confidențial, b). să plătim o compensație pentru comentarii sau c). să răspundem la comentarii.

Putem, dar nu avem nici o obligație de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care-l putem considera, în opinia noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau altminteri inacceptabil, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei parți sau Condițiile de utilizare de față.

Sunteți de acord că, comentariile tale nu vor fi natură sa încalce vreun drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca înregistrată, de confidențialitate, de confidențialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Ești de acord în continuare că, comentariile tale nu vor conține materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene, viruși informatici sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta funcționarea Serviciului sau al site-ului ce îl oferă. Nu poți folosi o adresa de e-mail falsă, nu poți pretinde a fi altcineva decât tine însuți/însăți, cu scopul de a ne induce în eroare pe noi sau terțe părți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice fel de comentarii, cat și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea și nu ne asumăm nici o obligație pentru orice comentarii postate de tine sau orice terță parte.

SECȚIUNEA 9 INFORMATII PERSONALE

Inregistrarea de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este reglementată de politica noastră de confidențialitate. A se citi politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 10 ERORI, INEXACTITĂȚI SAU OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului, care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierea produselor, de stabilirea prețurilor, promoții, oferte, taxele de transport ale produsului/produselor, timpul de transport sau disponibilitatea produsului/produselor. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni, de a schimba sau actualiza informațiile, anula comenzile în cazul în care orice informație din cadrul Serviciului sau site-ul corespondent este inexactă, în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ai transmis comanda).

Nu ne asumăm nici o obligație în legătură cu actualizarea, modificarea sau clarificarea informațiilor din cadrul Serviciului sau de pe site-ul corespondent, inclusiv și fără a limita la informații legate de preț, cu excepția celor prevăzute de lege.Nici o dată de actualizare sau împrospătare aplicată în cadrul Serviciului sau  pe site-ul corespondent, nu semnifică că toate informațiile Serviciului sau ale site-ului corespondent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 11 UTILIZĂRI NEPERMISE

În plus față de alte interdicții stabilite în Condițiile de Utilizare, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: a) în scopuri ilegale, b) în scopul de a solicita altor persoane să acționeze sau să participe la activitati ilegale; c) în scopul de a încălca regulamentele, regulile, legile internaționale sau cele ale statutului Român sau reglementari locale; d) în scopul de a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora, e) în scopul de a hărțui, abuza, aduce injurii, atingere, de a defăima, calomnia, discredita, intimida sau discrimina în funcție de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate;  f) să prezinte informații false sau eronate, g) a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de coduri rău intenționate care pot fi folosite în scopul de a afecta funcționarea sau sistemul de operare al Serviciului sau al oricărui site conex, alte site-uri sau internet-ul; h) de a colecta sau urmări informațiile personale ale altor persoane, i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape, j) în scopuri obscene sau imorale sau k) de a se amesteca în sau de a  se sustrage regulilor de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web legat de acesta, ale altor site-uri, sau de pe Internet. Ne rezervăm dreptul de a limita dreptul de utilizarea de către tine a Serviciului sau orice alt site legat de acesta, pentru încălcarea oricăreia dintre regulile privind utilizările nepermise.

SECȚIUNEA 12 GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Sub nici o formă Soare Industrial S.R.L., directorii noștrii, funcționarii, angajații, afiliații, agenți, contractori, stagiari, furnizorii, furnizorii noștri de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru prejudicii, pierderi, revendicări sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau importante, de orice fel, inclusiv, fără limitarea pierderilor de profit, venituri pierdute, economiile pierdute, pierderi de date, costurile de înlocuire, sau orice alte daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (incluzând prin neglijență), răspundere strictă sau altfel, care decurg din utilizarea oricărora dintre serviciile sau produsele achiziționate sau pentru orice altă revendicare legată în orice fel de utilizarea serviciului sau orice produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, orice pierdere sau prejudiciu de orice fel suportate ca urmare a folosirii serviciului sau orice conținut (sau produsul) afișat, transmis, sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată la maximum permis de lege.

SECȚIUNEA 13 DESPAGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți și să garantați Soare Industrial S.R.L. și partenerii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii și angajații săi, pentru orice pretenție sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocați, înaintate de orice terță parte care decurg din încălcarea de către tine a acestor Condiții de Utilizare sau nerespectarea documentelor pe care le conțin ca referință sau încălcarea de către tine a oricăror reguli sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 14 REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților asumate înainte de data încetării prezentului acord își vor păstra valabilitatea în orice scop legal.

Aceste Condiții de utilizare sunt în vigoare pana la solicitarea ta sau a noastră de încetare.

Poți cere anularea acestor Condiții in orice moment prin notificarea directă a faptului că nu mai dorești să utilizezi serviciile noastre sau atunci când încetezi utilizarea site-ului nostru.

Dacă, în opinia noastră, nu reușești sau bănuim că nu ai reușit să te conformezi oricărui termen sau prevederi ale acestor Condiții de Utilizare, putem, de asemenea, denunța prezentul acord în orice moment, fără notificare, iar tu vei rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data rezilierii. Ca o consecință a celor de mai sus, se poate refuza accesul la serviciile noastre.

SECȚIUNEA 16 ÎNTREGUL ACORD

Eșecul în exercitarea sau executarea de catre noi a oricărui drept sau oricărei prevederi cuprinse în aceste Condiții de Utilizare nu va constitui o renunțare la astfel de drepturi sau prevederi.

Aceste Conditii de Utilizare, precum și orice politici sau norme de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciile constituie întregul acord și înțelegerea între tine și noi și guvernează utilizarea de către tine a Serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare sau actuale, de comunicare și propuneri, fie pe cale orală sau scrisă, dintre tine și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Condițiilor de Utilizare).

Orice neclarități în interpretarea acestor Conditii de utilizare nu vor fi interpretate împotriva editorului.

SECȚIUNEA 17 LEGEA

Aceste Condiții de Utilizare, precum și orice acorduri distincte prin care putem oferi servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu normele legilor statului Român.

SECȚIUNEA 18 MODIFICĂRI LA CONDITII DE UTILIZARE

Puteți parcurge cea mai recentă versiune a Condițiilor de Utilizare, în orice moment, in această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la propria inițiativă, să actualizăm, modificăm sau înlocuim orice parte a acestor Condiții de Utilizare prin publicarea unor actualizări și modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea ta să verifici site-ul nostru periodic pentru eventualele schimbări. Continuarea utilizării sau accesul la site-ul nostru sau la serviciu, ulterior eventualelor modificări aplicate acestor Condiții de Utilizare, constituie un accept al acestor modificări.

SECTIUNEA 19 – DATE DE CONTACT

Eventualele întrebări despre Condițiile de Utilizare trebuie expediate la soareindustrial@gmail.com

POLITICA DE RETURNARE

Conform politicii noastre, termenul pentru solicitarea returnării produsului/produselor este de 10 de zile. Dacă au trecut 10 zile de la cumpărare, din păcate, nu îți putem asigura restituirea sau  înlocuirea produsului.

„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţşi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”- OG nr. 130/2000 (republicata)

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, este necesar să faci o notificare în scris pe adresa de e-mail soareindustrial@gmail.com iar produsul/produsele trebuie să fie nefolosit/e și în aceeași stare în care l-ați/le-ați primit. Trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul original.

Nu se pot returna:

Produse facute la comanda dupa dimensiunile clientului (coloane grecesti, capitelii coloane, baze coloane, intervale de gard, produse fabricate la dimensiunea dorita de client)

Vouchere cadou

Produse listate cu prețul redus

Pentru a completa procesul de returnare, produsul/produsele trebuie însoțite de o copie a facturii.  Te rugăm să nu trimiți produsul/produsele direct către furnizorul nostru.

Rambursare (dacă este cazul)

Odată ce produsul returnat este primit și verificat, îți vom trimite un e-mail pentru a te anunța că am primit produsul/produsele. De asemenea, te vom anunța dacă cererea de rambursare a fost aprobată sau respinsă.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgărieturi, lovituri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Dacă cererea este aprobată, atunci rambursarea ta va fi prelucrată, iar suma îți va fi transferată în mod automat pe cardul de credit sau prin metoda originală de plată, într- un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă (cum procedezi în aceste situații).

Dacă nu ai primit încă rambursarea, verifică încă o dată contul bancar.

Dacă ai urmat toți acești pași și încă nu ai primit banii înapoi, te rugăm să ne contactezi la soareindustrial@gmail.com

Produse listate cu prețul redus (dacă este cazul)

Doar produsele la preț normal pot fi rambursate, din păcate, produsele listate cu prețul redus nu pot fi rambursate.

Schimburi (dacă este cazul)

Toate produsele expediate de către noi sunt verificate înainte de livrare pentru a fi siguri că sunt în stare bună. Cu toate acestea în situațiile în care produsul/produsele sunt defecte sau deteriorate iar ambalajul este în stare bună îți vom schimba produsul/produsele. În această situație este necesar să ne semnalezi aceste aspecte pe e-mail la soareindustrial@gmail.com în maxim 48 de ore de la recepția produsului/produselor. Te rugăm să însoțești informația de detalii legate de comandă (număr, dată, nume/societate pe care s-a plasat comanda) și de fotografii sugestive cu defectele/deteriorările descoperite. După confirmarea noastră poți expedia produsul/produsele la adresa:

Soare Industrial SRL.

Strada Bucuresti, 407. Localitate Vaslui, judet Vaslui.

Telefon 0746 46 11 96, email:soareindustrial@gmail.com.

În cazul in care produsele sunt defecte sau necesita reparatii care sunt acoperite de garantie, costurile de transport pentru returnare și re-trimiterea produsului/produselor sunt acoperite de noi.

În caz contrar, îți sugerăm să semnalezi deteriorarea ambalajelor direct curierului în momentul în care recepționezi produsele comandate. În acest caz coletul/coletele sunt desfăcute în prezența curierului și se completează un certificat de constatare în care se menționează eventualele deteriorări ale produselor expediate.

Dacă ai nevoie să înlocuiești produsul/produsele cu altul/altele din aceeași categorie, trimite un e-mail la soareindustrial@gmail.com și după ce primești confirmarea noastră, poți expedia produsul/produsele. 

Costurile de transport pentru returnarea produsului/produselor tale vor intră în sarcina ta cu excepția cazului menționat mai sus. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primești un produs returnat, costurile de returnare vor fi deduse din rambursarea ta.

Timpul de livrare a produsului/produselor schimbat/e poate varia în funcție de disponibilitatea în stocul nostru sau al furnizorului nostru.

Dacă expediezi un produs cu o valoare de peste 300 lei cu TVA inclus, îți sugerăm să iei în considerare utilizarea unui serviciu de transport ce poate fi urmărit sau să achiziționezi o asigurare de transport pe valoarea bunului/bunurilor transportate.

Nu putem garanta primirea produsului returnat.